AVM tuvaletinde dedikodu kavgası

AVM tuvaletinde dedikodu kavgası

Deniz köpürdü! Ünlü manken Deniz Akkaya, önceki gün öğle saatlerinde bir iş toplantısı için Etiler'deki Akmerkez'e gitti.

AVM tuvaletinde dedikodu kavgası
16px
24px
27.02.2014 08:15
ABONE OLgoogle
Deniz Akkaya, Akmerkez'in tuvaletinde "Yakın arkadaşım hakkında dedikodu yapıyorlar" dediği iki AVM çalışanıyla tartıştı, olaya güvenlik müdahale etti!
 
İSMİNİ VERMEDİ

Deniz köpürdü! Ünlü manken Deniz Akkaya, önceki gün öğle saatlerinde bir iş toplantısı için Etiler'deki Akmerkez'e gitti. Buluşma öncesi tuvalete uğrayan Akkaya burada, ismini vermediği yakın bir arkadaşı hakkında dedikodu yapan iki personelle karşılaşınca resmen çıldırdı.

'TAKİPÇİSİYİM!'

"Siz benim arkadaşım hakkında, uluorta nasıl böyle sözler söylersiniz!" diyen Akkaya ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Sesler yükselince duruma güvenlik müdahale etti. Soluğu AVM yönetiminde alıp iki çalışanı şikayet eden ünlü manken gazetecilere, "Şikayetimin takipçisi olacağım" dedi.

'ÇOK ÜZÜLDÜM'

Gazetecilere dert yanan Akkaya, "Burada çalışan iki personeli dedikodu yaparken yakaladım; çok üzgünüm, çok sinirliyim. Hakkında konuştukları kadını çok iyi tanıyorum" dedi.
Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde