ATO'da dev yarış: Gökçek mi, Erdoğan'ın kuzeni mi?

ATO'da dev yarış: Gökçek mi, Erdoğan'ın kuzeni mi?

ATO'da yarın yapılacak yönetim kurulu başkanlığı seçiminde meclis üyeleri Osman Gökçek ve Gürsel Baran yarışacak.

ATO'da dev yarış: Gökçek mi, Erdoğan'ın kuzeni mi?
16px
24px
02.12.2016 14:19
ABONE OLgoogle

Ankara Ticaret Odasının (ATO) yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçim yarın yapılacak.

Şu ana kadar adaylıklarını açıklayan ATO meclis üyeleri Osman Gökçek ve Gürsel Baran'ın yarışacağı seçimde 188 meclis üyesinin oy kullanması bekleniyor.

Organize işler bunlar: Osman Gökçek ATO’ya nasıl aday oldu

MELİH GÖKÇEK'İN OĞLU ADAY

Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek birkaç yıl önce Çankaya Belediye Başkan adayı olmak istedi... Yapmadılar...Sonra milletvekilliğini denedi, aday adaylığından öteye geçemedi... Yapmadılar...Şimdi Ankara Ticaret Odası Başkanlığı'na aday... 

ATO seçimleri Ankaralılar için neden çok eğlenceli bir hal aldı, çünkü, herkes 'veliahtın' önünü kesebilecek bir güç var mı yok mu merak ediyor, bahisler açıldı, iddia kuponları çoktan dolduruldu...

Osman Gökçek'e ATO'da ilk rakip çıktı

GÖKÇEK'İN RAKİBİ EMİNE ERDOĞAN'IN KUZENİ

Osman Gökçek'in rakibi ise Emine Erdoğan'ın kuzeni olan iş adamı Gürsel Baran. Adaylık kararının "şahsi ve nefsi" bir karar olmadığını vurgulayan Baran, "Adaylığım ATO Meclis üyeleri ile yapılan istişarelerin sonucunda ortaya çıkmıştır. Ben bir yıllık geçiş döneminde bu sorumluluğu yerine getirmeye talibim" demişti. 

Seçimde yönetim kurulu başkanının yanı sıra eksik olan asıl ve yedek üyeler seçilecek. Seçim, 09.00'da başlayıp 14.00'te sona erecek. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde