AKP kulislerinden flaş iddia: 'İdam rafa kaldırıldı'

AKP kulislerinden flaş iddia: 'İdam rafa kaldırıldı'

AKP'li üst düzey yöneticilerin Bahçeli’ye, 'Önümüzde uyum yasaları, Meclis’te yoğun bir gündem var. İdam tartışmalarını bir süre ertelesek' mesajı gönderildi.

AKP kulislerinden flaş iddia: 'İdam rafa kaldırıldı'
16px
24px
25.05.2017 05:46
ABONE OLgoogle

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, "Bir an önce idamı getirelim geç kalmayalım" çağrılarının AKP'de karşılık bulmadığı ileri sürüldü.

İddialara göre AKP'de Bahçeli'nin çağrısı için, "Bizi köşeye sıkıştırıyor. Gündemimizde uyum yasaları var" yorumları yapılıyor.

Geçen hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 'idam' çağrısı partide sıkıntı yarattı.

Kulislerde, AK Partili üst düzey yöneticilerinin Bahçeli'ye, "Önümüzde uyum yasaları var. Meclis'te yoğun bir gündem var. İdam tartışmalarını bir süre ertelesek" şeklinde mesaj iletildiği iddia edildi. Ancak, Bahçeli'nin bu mesaja nasıl karşılık verdiği ise belirtilmiyor.

ERDOĞAN YANIT VERMEDİ

Öte yandan, AKP'nin 3. Olağanüstü Kongresi'nde, partililerin, 'idam istiyoruz' şeklindeki üst üste atılan sloganlara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıt vermemesi, "Bahçeli'ye mesaj gittiği ve idam tartışmalarının rafa kalktığı" şeklindeki iddiaların doğru olduğu yorumları da yapıldı.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde