ABD'li Best Buy tutunamadı, Türkiye'den çıkıyor

ABD'li Best Buy tutunamadı, Türkiye'den çıkıyor

ABD'deki Best Buy üst yönetimi, şirketin global bazda kısa ve uzun vadeli beklentileri doğrultusunda Türkiye pazarından çıkma kararı aldı.

ABD'li Best Buy tutunamadı, Türkiye'den çıkıyor
16px
24px
22.02.2011 11:41
ABONE OLgoogle

   Best Buy'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Best Buy üst yönetimi, alınan bu kararın Türkiye'deki çalışanların ve şirketin başarısıyla bir ilgisi olmadığını belirtti. 

     Firma, önündeki geçiş döneminde müşterilere ve iş ortaklarına karşı olan zorunlu tüm hukuki ve ticari sorumlulukların zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirileceğini duyurdu. 

     Best Buy Türkiye'den yapılan açıklamada ise şu görüşlere yer verildi: 

     ''Best Buy Türkiye olarak önümüzdeki aylarda bir geçiş dönemi yaşayacağız. İzmir ve Ankara mağazalarımızda Best Buy olarak müşterilerimize en üstün hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Öncelikle çalışanlarımızı koruyacak ve markamızın saygınlığını güvence altında tutacak şekilde mağazalarımızın devri veya kapatılmasını içeren farklı opsiyonları değerlendirip hissedarlarımız için en doğru kararı vereceğiz.'' 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde