ABD'den işadamı Osman Kavala açıklaması: Kaygılıyız!

ABD'den işadamı Osman Kavala açıklaması: Kaygılıyız!

ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert, Soros bağlantılı TESEV'in yöneticilerinden Osman Kavala'nın gözaltına alınmasına tepki gösterdi

ABD'den işadamı Osman Kavala açıklaması: Kaygılıyız!
16px
24px
20.10.2017 06:22
ABONE OLgoogle

TESEV yöneticisi Osman Kavala'nın İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınmasının ardından ABD'den açıklama geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Türkiye'de gözaltına alınan, akademisyen, gazeteci, sivil toplum örgütü üyeleri ve aktivistlerle ilgili konuştu.

Osman Kavala gözaltına alınınca Avrupa harekete geçti

Nauert, tutuklamalarda 'kanıt yetersizliği olduğunu belirtirken, bu durumdan dolayı kaygılı olduklarını dile getirdi. Nauert, "Konuyla ilgili endişlerimizi Türk hükümetine defalarca ilettik" dedi.  'Kızıl milyarder' Osman Kavala havalimanında gözaltına alındı...

Vize kriziyle ilgili de konuşan ardından ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert "Türkiye ile vize görüşmeleri verimli geçti. Önemli ilerlemeler kaydettik" dedi.

Nauert, krizin kısa sürede çözülmesini beklediğini de açıkladı. Sedat Peker ile de ilişkisi var, Öcalan ile de... Kim bu Osman kavala?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde