​Türkiye Hakan Fidan'ın ses kaydını konuşuyor

​Türkiye Hakan Fidan'ın ses kaydını konuşuyor

Türkiye Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen bu sözlere kilitlendi: 4 tane adam gönderirim, 8 tane boş alana da füze attırırım.

​Türkiye Hakan Fidan'ın ses kaydını konuşuyor
16px
24px
27.03.2014 14:38
ABONE OLgoogle
Türkiye Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen bu sözlere kilitlendi: 4 tane adam gönderirim, 8 tane boş alana da füze attırırım. Problem değil o, gerekçe üretilir. Süleyman Şah Türbesi'ne de saldırttırz.

 Bugün Türkiye, bugüne kadar yayınlanan ses kayıtlarını ters yüz edecek bir ses kaydıyla sarsıldı. İddiaya göre Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genlkurmay 2. Başkanı arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında Türkiye'nin Suriye'ye müdahale planı konuşuluyor. 

SINIR GÜVENLİĞİ VE SAVAŞ İHTİMALİ

Ses kayıtlarında en dikkat çekici ifadeler ise MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddia edilen sözler.  Türkiye'nin Suriye sınırının büyük bir güvenlik riski oluşturduğu konuşulurken olası askeri müdahale seçenekleri görüşülüyor. Türkiye'nin bugüne kadar sınırda yaşadıklarının savaş gerekçesine yeterli olduğu dillendirilirken MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın sözleri ise oldukça çarpıcı.

"GEREKÇE ÜRETİRİZ O KOLAY"

Hakan Fidan'a ait olduğu ileri sürülen, "Şimdi bakın bakın komutanım, şimdi biz gerekçeyse gerekçeyi, ben öbür tarafa 4 tane adam gönderirim, 8 tane boş alana da füze attırırım. Problem değil o, gerekçe üretilir. Süleyman Şah Türbesi'ne de saldırttırız. Olay böyle bir iradenin ortaya çıkarılması" ifadeleri ise günün en çok konuşulan konusu oldu.
Haberartıbir
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde