​Beymen’in Cadde hamlesi

​Beymen’in Cadde hamlesi

Son dönemde Bağdat Caddesi sürekli yükselen kiralarıyla ve bu kiralara dayanamayarak mağazalarını kapatan perakendecilerle gündeme geldi. Ancak Beymen...

​Beymen’in Cadde hamlesi
16px
24px
27.03.2015 15:29
ABONE OLgoogle
Akmerkez ve Akbatı AVM’lerin sahibi, Akasya AVM’nin ise ortağı olan Akkök Grubu geçtiğimiz dönemde Bağdat Caddesi yatırımlarıyla gündeme gelmişti.

Bağdat Caddesi üzerinde Caddebostan, Erenköy ve Bostancı’da proje geliştiren şirketin en dikkat çekici projelerinden biri ise, eski Erenköy Apartmanı’nın bulunduğu yerde devam eden karma proje.

Son dönemde Bağdat Caddesi sürekli yükselen kiralarıyla ve bu kiralara dayanamayarak mağazalarını kapatan perakendecilerle gündeme geldi. Ancak bölgedeki gayrimenkul danışmanları, pek çok markanın da sıraya girdiğini hatta astronomik hava paraları ödemeye hazır olduklarını söylüyor.

Dolayısıyla yıkılan Erenköy Apartmanı’nın yerine yapılacak ticari projede çetin pazarlıkların sürdüğünü öğrendik.

Beymen’in projede iki mağaza kiraladığı konuşulanlar arasında. Projenin karşısında mağazası bulunan Beymen’in buraya yeni bir marka mı getireceği yoksa Erenköy mağazasını buraya mı taşıyacağı ise henüz belirsiz.
Para dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde