76 Milyar Doları var, bulaşığı kendisi yıkıyor

76 Milyar Doları var, bulaşığı kendisi yıkıyor

Dünyanın en zengini olan Bill Gates’in eşi Melinda Gates, eşinin zaman zaman kendi bulaşıklarını yıkadığını söyledi.

76 Milyar Doları var, bulaşığı kendisi yıkıyor
16px
24px
29.04.2015 12:22
ABONE OLgoogle
Amerikan yazılım ve bilişim şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates, sosyal hayatları hakkında İngiliz Daily Mail gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Melinda Gates, merak edilenin aksine eşinin lüks hediyeler almadığını, daha kişisel hediyeler tercih ettiğini kaydederek, “Bill’in aldığı hediyeler genellikle kişisel oluyor. Bazen sevimli bir süveter bazen de bir çift pijama alıyor” dedi.

Alışveriş yapmanın eşinin tarzı olmadığını belirten Melinda Gates, 15 yıldır birlikte yaşadıkları yardımcılarıyla artık arkadaş gibi olduklarını kaydederek, zaman zaman kahvaltıyı hazırlayan eşinin bulaşık yıkmaktan da zevk aldığını ifade etti. 

Çocuklarını büyütmek için çalışmaya hayatına ara verdiğini ifade eden Melinda Gates, olabildiğince normal bir çevre oluşturmaya çalıştığını belirterek, “Çoğu zaman bir anne olarak çabaladım. İkiye bölünmek benim için zordu ama bunun nedeni benim çocuklarımın kötü olması değil, her şeyin çok yeni olmasıydı ve ben uykuya hasrettim. Çocuklarım küçükken ebeveynlik hakkında çok kitap okudum ve yeni teknikler öğrenmeye çalıştım. Çocuklarım ‘Son zamanlarda kitaplara mı başvuruyorsun’ dedi. Aslında ben çocukları, benim çocuklarımdan yaşça büyük olan ve kendi tecrübelerini benimle paylaşan arkadaşlarıma güveniyordum” dedi.
 
Bill Gates’in serveti geçtiğimiz yıl 9 mliyar dolar daha artarak 76 milyar dolara çıkmıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde