7 kişi gözaltında, 5 kişi de aranıyor: İşte şehitlerin isimleri

7 kişi gözaltında, 5 kişi de aranıyor: İşte şehitlerin isimleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri Valiliği'nde diğer bakanlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında, 13 şehidin cenazesinin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Adli Tıp Kurumuna götürüldüğünü söyledi.

7 kişi gözaltında, 5 kişi de aranıyor: İşte şehitlerin isimleri
16px
24px
17.12.2016 16:31
ABONE OLgoogle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri Valiliği'nde diğer bakanlarla birlikte düzenlediği basın toplantısında, 13 şehidin cenazesinin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Adli Tıp Kurumuna götürüldüğünü söyledi. Soylu, "Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınmış, 5 kişi de aranmaktadır" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’da 56 yaralıdan 12’sinin yoğun bakımda, 4’nün ise komada olduğunu belirtti.

"13 şehidimiz var"

İçişleri Bakanı Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adli Tıpa intikal eden ve kimliği belli olan sabah 8 şehidimiz var demiştim. Şimdi 12 şehidimiz Adli Tıpa intikal etmiş durumda. Bir şehidimiz de üniversite hastanesinde. Biraz sonra o da Adli Tıpa intikal edecek. 13 şehidimiz var. Bir hastanede bir yaralımız daha oluştu, toplam 56 yaralımız var, 12'si yoğun bakımda, 4'ü ağır."

Kayseri'de hain terör saldırısı: 13 şehit, 55 yaralı

ŞEHİT VE YARALILARIN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Kayseri’de bu sabah teröristlerin çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 13 asker ile yaralanan 56 kişinin kimlikleri belirlendi.

ŞEHİTLER: Yunus Emre Duran, Abdülsamet Özen (Kocaeli), Kamil Tunç, Kamil Tunç (Afyon Karahisar) Hasan İlhan, Kenan Döngel (Zonguldak), Mustafa Cihan, Fehmi Barçın, Raşit Yücel (Kocaeli), Ahmet Taş, Muhammet Ali Ocak, Göksel Ağaçyetiştiren ve kimliği belirlenemeyen bir asker.

YARALILAR: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavide olanlar Adem Avcı, Arif Özkara, Bayram Özdemir, Caner Kavalcı, Ercan İnan, Erdal Köse, Fatih Körpe, Ferdi Çatal, Gökhan Keskin, Hakan Şimşek Yakar, Halit Kapullu, Hamit Eroğlu, Hasan Hamza Şolt, Hidayet Canpolat, Hüseyin Avcı, İlker Bal, İlyas Akman, İsmail Hakkı Öner, Kamil Yemez, Kubilay Şimşek, Mehmet Gül, Mehmet Kılıç, Mertcan Uzun, Mesut Yaşar, Mevlüt Avcıoğlu, Mustafa Genç, Mustafa Uçar, Nasuh Yıldırım, Recep Güney, Semih Yılmaz, Serdar Çiçekli, Süleyman Sancar, Şakir Karayel, Tolga Öğütlü, Ufuk Uysal, Yasin Memiş, Yasin Sezeyan, Yunus Emre Kurnaz, Yunus Ertaş, Yusuf Ergün, Semih Yılmaz, Mevlüt Kimsesiz.
KAYSERİ, (DHA)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde