65 Bin TIR'a ilan: Türkiye'de demokrasi kazandı

65 Bin TIR'a ilan: Türkiye'de demokrasi kazandı

UND'nin yurt dışına çıkacak 65 bin TIR’ın üzerine yapıştıracağı “Türkiye’de Demokrasi Kazandı” mesajı ile yurt dışına uğurlanan TIR’lar, geçtikleri ülkelerde Türkiye’de olanlar hakkında ipucu verecek.

65 Bin TIR'a ilan: Türkiye'de demokrasi kazandı
16px
24px
28.07.2016 12:52
ABONE OLgoogle
Son dönemde, Uluslararası Kamuoyunun 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan Demokrasi Destanı konusunda eksik bilgilendirildiğini, halkın milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesi yanlış aktarıldığını belirten UND, bu yanlış anlamanın önüne geçilmesine bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek için Türkiye ihracatını yabancı pazarlara taşıyan üyelerine ait 65 bin TIR’ın üzerine 100x100 ebatlarında İngilizce olarak “Türkiye’de Demokrasi Kazandı” mesajı yazdı. TIR’lar FSM Köprüsü, Boğaziçi Köprüleri Koruma Müdürlüğü önünden (Kavacık), yurt dışına uğurlandı. 

Uluslararası yollarda dolaşımı sağlanacak olan araçlar üzerinde ayrıca, TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) tarafından hazırlanmış olan 50x70 ölçülerinde “Potansiyeli Keşfet” sloganı da İngilizce olarak yer aldı. 

Türkiye’nin potansiyeli yüksek bir ülke olduğunu ve bu konuya bütün platformlarda dikkat çekilerek, son dönemde uluslararası camiada yaratılan yanlış algı ile potansiyelimize gölge düşürülmesine engel olunması gerektiğini dile getiren Fatih Şener, “Sektörümüz, Demokrasi Direnişimizin Uluslararası Kamuoyunda doğru anlaşılabilmesi için elinden gelen katkıyı sağlamakta kararlıdır. Uluslararası muhatapları nezdinde doğru bilgilendirmeye yapan UND olarak, tüm kurum/kuruluşlarımızı eşgüdüm içerisinde yabancı muhataplar nezdinde doğru bilgilendirme çalışmalarına destek olmaya davet ediyoruz. Ekonomimiz ve demokrasimizin bu dönemi de güçlenerek aşacağına olan inancımız tamdır.” dedi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde