50 ülkeden sağlık turizmcisi Denizli Zirvesi’nde buluşuyor

50 ülkeden sağlık turizmcisi Denizli Zirvesi’nde buluşuyor

Denizli Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi’nde 50 ülkeden 256 alım heyeti Türkiye'den 100 kuruluşla buluşuyor

50 ülkeden sağlık turizmcisi Denizli Zirvesi’nde buluşuyor
16px
24px
18.09.2017 13:49
ABONE OLgoogle

Dünyada giderek yükselen sağlık turizminden alınan payı büyütmek üzere Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC organizasyonu ile T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi himayesinde, 20-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Denizli Pamukkale’de 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi düzenleniyor.

Sağlık Turizmi Zirvesine 50 ülkeden gelecek 256 yabancı alım heyeti Türkiye’nin 100'ü aşkın termal ve sağlık kuruluşu ile turizm seyahat acenteleri ile buluşuyor.

Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC ve THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak “Asırlar boyu sağlık dağıtan Pamukkale’nin termal suları bu kez Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi’nde Türkiye’nin sağlık turizmindeki payını artırmak için dünyaya sunuluyor.

Zirveyi T.C Ekonomi Bakanlığı, T.C Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi, , Pamukkale Belediyesi, Güney Ege Kalkınma Ajansiı Denizli Ticaret Odası, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği-DENTUROD, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC destekli olarak düzenliyoruz” dedi.

ALIM HEYETLERİNE TERMAL SAĞLIK TESİSLERİ GEZDİRİLECEK

Zirveye katılacak olan kuruluşların temsilcileri ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC’nin üyeleri b2b şeklinde yapılacak ikili görüşmelerde alıcılara kurumlarını ve verdikleri hizmetleri tanıtacaklar.
Ayrıca katılımcı alım heyetlerine Denizli bölgesinde bulunan sağlık kurulularının tesisleri gezdirilerek kapsamlı bir tanıtım yapılacak

EMİN ÇAKMAK: PAMUKKALE, TARİHİ SAĞLIK TURİZM MERKEZİDİR

Denizli 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm Zirvesi hakkında bilgilerin http://www.ithts.org sitesinde yer aldığını beirten THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak “Denizli Pamukkale’si ile bir dünya mirasına sahiptir. Travertenleri, Karahayıt’taki termal suları ile asırlar boyu bir çok hastalığın tedavisini sağlayan bölgenin bu kez termal sağlık turizm merkezi olarak dünyaya sunulması gerekmektedir. Türkiye’nin sağlık turizminde istenilen seviyeye ulaşması ve sağlık turizminden daha çok gelir elde edilmesi için başta Pamukkale olmak üzere Ekonomi Bakanlığı işbirliğindebir çok bölgenin tanıtımı icinprojeler geliştiriyoruz” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde