50 Milyonluk şato hakkında flaş gelişme

50 Milyonluk şato hakkında flaş gelişme

Sözcü'nün sahibi Ertuğrul Akbay'a kaçak garajını yıkması için 24 Mayıs'a kadar süre verildi.

50 Milyonluk şato hakkında flaş gelişme
16px
24px
22.05.2015 08:22
ABONE OLgoogle
Sözcü'nün sahibi Ertuğrul Akbay'a kaçak garajını yıkması için 24 Mayıs'a kadar süre verildi. Gölge Adam "Ben yıkarım" dedi. Doğru Adam Mevlüt Yüksel de dün Akbaylar'ın Boğaz'daki 50 milyon TL'lik şatosuna gitti. Ancak kaçak garaj hala yerindeydi...

Boş SÖZCÜk Bir zamanlar "gölge"de kaldı. Yıllarca "Gölge Adam" isminin arkasına saklandı. Fısıltı gazeteciliği yaptı. Fakat bir anda basamakları atladı. 2007 yılında Sözcü gazetesini çıkardı. Oğlu Burak ise Fethullah Gülen'in özel okullarında okuyup babasının yanında yer aldı. 

BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ 

Baba-oğul fakir edebiyatı yapıp vatandaşı kandırdı. Yalan haberlerle Türkiye'yi karaladı. Ancak TAKVİM, Akbay ailesinin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Haber Müdürümüz "Doğru Adam" Mevlüt Yüksel, 76 yaşındaki Ertuğrul Akbay ile 46 yaşındaki oğlu Burak'ın İstanbul Boğazı'nın en değerli noktasında ihtişamlı bir yaşam sürdüğü kanıtlandı. Kendisi dışında herkesi kaçak yapılarda oturmakla itham eden Akbaylar'ın malikanesinin tam 50 milyon TL olduğu açıklandı.

Ancak Burak Akbay ile babası Ertuğrul Akbay'ın keyfi bununla da sınırlı kalmadı. Akbaylar, başkasının arazisini gasp edip kaçak garaj yaptırdı. Doğru Adam garajkonduyu ortaya çıkartınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. Başkan Kadir Topbaş, "Belediye bu konu hakkında üstüne düşen görevi yaptı. Şu an süreç işliyor" açıklamasını yaptı. Akbaylar'a 24 Mayıs'a kadar süre tanıdı.

Gölge Adam da garajı kendisinin yıkacağını açıkladı. Bunun üzerine Mevlüt Yüksel dün Akbaylar'ın malikanesine giderek son duruma baktı. Ancak garaj hala yerinde durmaktaydı. "Doğru Adam" Akbaylar'ın demir parmaklıklarla çevrilmiş şatosunun kapısında güvenlik görevlisiyle karşılaştı. Ertuğrul Akbay ile görüşmek istediğini anlattı. Ancak Gölge Adam, TAKVİM'in karşısına çıkmadı. Kapıdaki bekçi ise Yüksel'e şu açıklamayı yaptı: "Ertuğrul Bey bugün garajı kendisinin yıkacağını söyledi. Konuyla ilgili başka bir bilgim yok."

Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde