39 kişinin hayatını kaybettiği Reina neden yıkıldı?

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina neden yıkıldı?

IŞİD’in saldırısının hedefi olan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina yıkıldı.

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina neden yıkıldı?
16px
24px
22.05.2017 10:16
ABONE OLgoogle

Yılbaşı akşamı terör örgütü IŞİD’in saldırısının hedefi olan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina yıkıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mevzuata aykırı kısımların yıkıldığını açıkladı.

İş makineleri bu sabah erken saatlerde katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya geldi.

Yılbaşı katliamının yaşandığı ve sonrasında işletmecileri tarafından kapatılan ünlü eğlence mekanı Reina, sabahın erken saatlerinde iş makineleri tarafından yıkıldı. Yaklaşık 45 dakika süren yıkımın ardından geriye sadece hafriyat kaldı. Yıkım işleminin, İBB'ye bağlı zabıta görevlileri tarafından gerçekeleştirildiği öğrenildi.

YIKIM NEDENİ 'İMARA AYKIRILIK'

Reina'daki yıkımın, imara aykırılıklar nedeni ile gerçekleştiği öğrenildi. Şirkete yakın bir kaynak "Bizim için de beklenmedik bir durum oldu. Yıkım 45 dakika sürdü. Yıktılar çıktılar" diyerek iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

Reina saldırganına 40 kez müebbet 2 bin 370 yıl hapis

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde bulunan Reina isimli eğlence mekanında mevzuata aykırı kısımlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince yıkım kararı alınmıştır. Encümen Kararına istinaden, bugün (22.05.2017), yapının mevzuata aykırı kısımlarının yıkım işlemi gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Reina kapılarına kilit vurdu! Nerede açılacak?

Yıkım işleminin, İBB'ye bağlı zabıta görevlileri tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

Arap turistleri Azerbaycan'a kaçırdık: Reina turizmin 11 Eylül'ü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde