‘2017 zorlu geçecek’ diyen THY’nin ‘yeni yüzü’

‘2017 zorlu geçecek’ diyen THY’nin ‘yeni yüzü’

Türk Hava Yolları (THY), ABD’deki tanıtım yüzü olarak Oscar ödüllü oyuncu Morgan Freeman’la anlaştı.

‘2017 zorlu geçecek’ diyen THY’nin ‘yeni yüzü’
16px
24px
20.01.2017 08:44
ABONE OLgoogle

Hava-İş Sendikası’na başvurarak “Ya işçi çıkaracağız ya da 2017 yılı için ücretlere zam yapmayacağız” teklifinde bulunan THY, Freeman’ın oynadığı reklam filmini 5 Şubat’taki Super Bowl finalinde yayınlatacak.

Geçen yıl ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ adlı filme de sponsor olan THY, ABD’nin en pahalı reklam mecralarından biri olarak bilinen Super Bowl’a reklam vermişti.

Filmde Batman’i canlandıran Ben Affleck ve Lex Luthor karakterine hayat veren Jesse Eisenberg de reklamda boy göstermişti.

Çalışanlar THY’nin o teklifine ‘evet’ dedi

Her yıl ortalama 115 milyon insanın canlı olarak izlediği Amerikan Ulusal Futbol Ligi Finali’ne 30 saniyelik reklam vermenin bedeli 5 milyon dolar (yaklaşık 20 milyon lira).

THY'de yanlış siyasi kararın faturası çalışana

Hem pilot hem oyuncu

Aktör ve aynı zamanda pilot olan 79 yaşındaki Morgan Freeman, 1987’de ilk Oscar’ını ‘Street Smart’ filmiyle almıştı. 1989’da ‘Driving Miss Daisy’, 1994’te ‘Esaretin Bedeli’ ve 2004’te de ‘Million Dollar Baby’ filmleriyle ödüle ulaşan Freeman, aynı zamanda yönetmen ve yapımcı.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde