20 şube açacaktı: Cihan Kamer'in hayali kapandı

20 şube açacaktı: Cihan Kamer'in hayali kapandı

Kısa sürede 20 şubeye ulaşma hedefi ile işe başlayan Cihan Kamer’in hayali yarım kalmış

20 şube açacaktı: Cihan Kamer'in hayali kapandı
16px
24px
16.12.2016 12:09
ABONE OLgoogle

Kamer Ailesi üç kuşaktır kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteriyor. Temelleri 1937’de Denizli’nin Çivril ilçesinde atılan Atasay bugün sektörün lider kuruluşu. Atasay Kamer’in bugünlere getirdiği şirketi şu anda Cihan Kamer yönetiyor. 

Kamer, son yıllarda farklı sektörlere yatırımlar yapmaya başladı. İstanbul’da Huqqa ve The Market markasıyla restoran zinciri oluşturdu. Huqqa’nın bugün İstanbul’da iki, Ankara’da bir restoranı bulunuyor. Duyduğumuza göre yeni Huqqa’lar da planlanıyormuş. 

Denizli’nin kendi adını taşıyan “Denizli kebabı” adlı yemeği meşhurdur. Ancak bu yerel tat Denizli sınırları dışına bir türlü çıkarılamamıştır. 

Cihan Kamer bu yılın Haziran ayında bir hayalini gerçekleştirmek için Guzucu markasıyla yeni bir restoran açmıştı. 

İlk restoran İstanbul Nuruosmaniye’de Kapalıçarşı’nın hemen yanında faaliyete geçmişti. Bu restoranda kuzu etinden yapılan Denizli kebabı başta olmak üzere yöreye özgü yemekler yapılıyordu. 

Denizlilerin çok sevdiği kebap İstanbul’da çok ilgi görmemiş. Yeterli cirolar yakalanamayınca mönülerde değişikliğe gidilerek döner işine girilmiş. 

Ancak bir türlü istenilen satışlara ulaşılamamış. Bunun üzerine Kamer, Guzucu’yu kapatma kararı vermiş. Kısa sürede 20 şubeye ulaşma hedefi ile işe başlayan Kamer’in hayali yarım kalmış. The Market ve Huqqa’daki başarı yakalanamamış. 

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde