20 marka katılmayınca İstanbul Autoshow’un teması değişti

20 marka katılmayınca İstanbul Autoshow’un teması değişti

20 markanın fuara katılmama kararı, İstanbul Autoshow'un temasının değişmesine neden oldu.

20 marka katılmayınca İstanbul Autoshow’un teması değişti
16px
24px
03.04.2017 07:59
ABONE OLgoogle

Autoshow, sadece otomobillerin değil, teknoloji ürünlerinin de sergilendiği bir fuar haline gelecek
Otomotiv dünyasının dev buluşması İstanbul Autoshow 2017 için geri sayım başladı.

Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek İstanbul Autoshow, 21 Nisan'da kapılarını açacak. Yaklaşık 20 markanın fuara katılmama kararı, İstanbul Autoshow'un temasının değişmesine neden oldu.

'Geleceğe Yakından Bakın' sloganıyla düzenlenen fuara olan ilgiyi artırmak için otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim firmaları da dahil edildi. Teknoloji firmalarının da katılmasıyla İstanbul Autoshow, teknolojik ürünlerin ayrı bir salonda sergilendiği Frankfurt Otomobil Fuarı ve Las Vegas'daki CES-Tüketici Elektroniği Fuarı gibi bir içeriğe kavuştu.

Dünyanın en büyük elektronik fuarı olmasına rağmen CES, son yıllarda otomobil markalarının akınına uğruyor. Otomobil markaları en yeni ürünlerini sergilemek için Las Vegas'ı seçiyor.

Autoshow'a teknolojiye yatırım yapmış ve bu alanda faaliyet gösteren Bosch, Arçelik ve Türk Telekom gibi şirketler ile Bahçeşehir Üniversitesi gibi eğitim kurumlarının katılması bekleniyor.

Böylece ziyaretçiler 'Entegre İletişim Çözümleri', 'Otonom Sürüş', 'Çevreci' ve 'Akıllı Araçlar' konusunda yapılan çalışmaları görebilecek.

Sayılı günler kalmasına rağmen TÜYAP ve ODD tarafından bir türlü açıklanmayan fuara katılan otomobil markaları şöyle:

"Alfa Romeo, Aston Martin, Dacia, Fiat, Ferrari, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Lexus, Maserati, Mercedes- Benz, Nissan, Opel, Renault, Smart, Ssangyong, Toyota, Peugeot."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde