2 kişinin öldüğü kazada flaş gelişme! Ünlü yazar: Ben öldürdüm...

2 kişinin öldüğü kazada flaş gelişme! Ünlü yazar: Ben öldürdüm...

Emrah Serbes, 22 Eylül 2017'de İzmir-Aydın otobanında gerçekleşen ve bir baba ile kızının yaşamını yitirdiği kazanın sorumlusu olduğunu belirterek teslim olacağını açıkladı.

2 kişinin öldüğü kazada flaş gelişme! Ünlü yazar: Ben öldürdüm...
16px
24px
28.09.2017 13:17
ABONE OLgoogle

Yazar Emrah Serbes, 22 Eylül 2017'de İzmir-Aydın otobanında gerçekleşen ve bir baba ile kızının yaşamını yitirdiği kazanın sorumlusu olduğunu belirterek teslim olacağını açıkladı. Emrah Serbes hakkında tutuklama kararı verildi.

Kazada Ayhan Özçelik ile kızı 16 yaşındaki Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybetti, anne Nilgün Özçelik ağır yaralandı.

Serbes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kazayı şöyle anlattı:

"Bir rampanın ardından birden ömümüzde çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk... Araçtakilerin nabızlarına baktım. Anne hala hayattaydı. 112'yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi.”

KAZAYI ÜSTLENEN KENAN DOĞRU CEZAEVİNDE

Kaza anındaki şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemediğini, kazayı suçsuz arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini ileri süren Serbes, Doğru'nun cezaevinde yattığını ifade etti.

"Aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım" diyen ve savcılığa giderek teslim olduğunu söyleyen Serbes, şu ifadeleri kullandı:

"Savcılığa geldim ve kendim teslim oluyorum. Hayatını kaybedenleri geri getirmeyecek olsa da cezam neyse çekmeye hazırım. Hayatını kaybedenlerin yakınlarından özür dilerim.
Keşke bu kazada ben ölseydim. Hayatı boyunca haktan, hukuktan, adaletten bahsetmiş biri olarak bundan sonra doğan her gün benim için bir azap olacak. Suçun cezasından kaçabilirsin ama vicdanının azabından kaçamazsın.”

Serbes'in itirafının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterirken, bazı kullanıcılar ise Serbes'in kaza anında alkollü olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde