2 gol, 2 kırmızı kart: Aslan evinde puana muhtaç

2 gol, 2 kırmızı kart: Aslan evinde puana muhtaç

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalırken, puan kayıplarına yenilerini ekledi.

2 gol, 2 kırmızı kart: Aslan evinde puana muhtaç
16px
24px
12.09.2015 23:15
ABONE OLgoogle
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalırken, puan kayıplarına yenilerini ekledi.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Welliton'un golüyle 1-0 yenik duruma düşen sarı-kırmızılı ekip, 50. dakikada Podolski ile skoru eşitlemesine karşın, kendisini galibiyete taşıyacak golü tüm baskısına rağmen bulamadı.

Müsabaka içinde bir çok önemli gol fırsatı yakalayan "Cim Bom", son vuruşlarda istediği isabeti bulamadı. Bu sonuçla Galatasaray'ın geride kalan 4 haftadaki puan kaybı 7'ye çıktı.

4 maçta 5 puan

Galatasaray, sezona beklentilerin çok altında bir başlangıç yaparak geriden kalan 4 haftada yalnızca 5 puan toplayabildi.

Sezona Medicana Sivasspor deplasmanında alınan 2-2'lik beraberlikle başlayan sarı-kırmızılı ekip, ikinci haftada sahasında Osmanlıspor'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Üçüncü haftada Torku Konyaspor'u deplasmanda 4-1 yenerek ilk galibiyetini elde eden "Cim Bom", Mersin İdmanyurdu karşısında 1 puanla yetinmek durumunda kaldı.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon Türk Telekom Arena'da oynadığı 2 maçtan da galibiyet çıkaramadı.

Selçuk ve Vederson kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın uzatma bölümünde Galatasaray'dan Selçuk İnan, Mersin İdmanyurdu'da ise Vederson kırmızı kartla oyundan atıldı.

Maçın 90+3. dakikasında kendisine oyun içinde sarılarak gitmesine engel olan Tita'ya tekme atan Selçuk, hakem Mete Kalkavan'dan direkt kırmızı kart görürken, bu pozisyonda yaşanan tartışmalara dahil olan Vederson da 90+4. dakikada ikinci sarı kartını alarak oyun dışında kalan bir diğer oyuncu oldu.

"Devler Ligi" öncesi kötü prova

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçını 15 Eylül Salı günü Atletico Madrid'le oynayacak olan Galatasaray, bu müsabaka öncesi kötü bir performans ortaya koydu.

"Devler Ligi"ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Atletico Madrid maçı öncesinde istediği morali elde edemedi.

Mersin İdmanyurdu ilk puanını aldı

Ligin ilk 3 haftasındaki maçlarından yenilgiyle ayrılan Mersin İdmanyurdu, bu sezon ilk puanını Galatasaray deplasmanında elde etti.

Sezona, Beşiktaş, Ahkisar Belediyespor ve Kayserispor ile yaptığı maçları kaybederek başlayan Mersin İdmanyurdu, zorlu Galatasaray deplasmanında puan çıkararak moral kazandı.

Mersin İdmanyurdu'nun gol sevinci 1 dakika sürdü

Karşılaşmanın 49. dakikasında Galatasaray karşısında 1-0 öne geçen Mersin İdmanyurdu'nun sevinci ancak 1 dakika sürdü.

Welliton'un golüyle öne geçen konuk ekip, yapılan santradan hemen sonra 50. dakikada Podolski'nin golüne engel olamadı ve maçta skor tekrar eşitlendi.

Öte yandan, Welliton'un golünün ardından Mersin İdmaryurdu oyuncuları, hep birlikte asker selamı verdi.  

Kaleci Zülfikar'a tribün tepkisi

Mersin İdmanyurdu kalecisi Züfikar Yıldırım'ın maç içinde oyunu yavaşlatmaya yönelik hareketleri, taraftarların tepkisini çekti.

Kullandığı aut atışlarında oldukça yavaş davranan Züfikar, ayakkabısının bağı çözüldüğü gerekçesiyle uzun süre oyunu da duraklatınca, tribünlerden ıslıklar yükseldi. 

Bu duruma tepki gösteren Galatasaraylı oyuncu Burak Yılmaz, Zülfikar'ın üzerine yürürken, araya giren hakem Mete Kalkavan, sarı-kırmızılı futbolcuyu sakin olması yönünde uyardı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde