17-25 Aralık’ta internet kesilecek mi?

17-25 Aralık’ta internet kesilecek mi?

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının yıldönümünde internet bağlantılarının kesileceği ya da yavaşlatılacağı iddiaları Meclis'e taşındı.

17-25 Aralık’ta internet kesilecek mi?
16px
24px
16.12.2014 12:40
ABONE OLgoogle
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Davutoğlu’na ‘Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17 -25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Davutoğlu’na ‘Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17 -25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması için talimat verildiği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, bu talimat hangi kuruma ya da kişiye verilmiştir?” diye sordu.

Tanrıkulu’nun soru önergesi şöyle:

“Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17 -25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması için talimat verildiği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, bu talimat hangi kuruma ya da kişiye verilmiştir? Twitter’a erişimin engellenmesi, sınırlandırılması yönünde talimat verildiği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, bu talimat hangi kurum ya da kişiye verilmiştir? Bu iddialar doğru ise talimatı kim ya da kimler vermiştir?”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde