15 milyon €'luk yatında partileyecek

15 milyon €'luk yatında partileyecek

STFA'nın veliahtları Sezai, Nur ve Alp Taşkent kardeşler; paraya kıyıp 15 milyon Euro'ya, gemi misali 45 metrelik üç katlı ultra lüks bir yat yaptırmıştı.

15 milyon €'luk yatında partileyecek
16px
24px
16.07.2015 08:19
ABONE OLgoogle
STFA'nın veliahtları Sezai, Nur ve Alp Taşkent kardeşler; paraya kıyıp 15 milyon Euro'ya, gemi misali 45 metrelik üç katlı ultra lüks bir yat yaptırmıştı. Taşkent kardeşler, bir servet ödeyerek yaptırıp iki yıl önce suya indirdikleri Orient Star adlı yatlarının keyfini doyasıya çıkarıyor.

Suya indiği ilk yaz St. Tropez, Capri, Sardunya, Korsika, İbiza ve Amalfi sahillerinde arz-ı endam eden yatı en çok kullanan ise Sezai Taşkent olmuştu. Taşkent, özellikle kankaları Can Akçay ve Mehmet Germiyanlıgil ile yatında verdiği partilerle İbiza'ya nam salmıştı. Duydum ki Orient Star, yine İbiza'ya doğru dümen kırmış. 

YURT DIŞINDAN ARKADAŞLARI GELECEK 

Orient Star'ı, kaptanı ve mürettebatı ile birlikte İbiza'ya gönderen Sezai Bey, kendisi de bayramın ikinci günü İbiza'ya uçacakmış. 12 Ağustos'a kadar yatında tatil yapacak olan Taşkent; Amerikalı, İngiliz ve Türk dostlarını İbiza'da demirli olacak yatında ağırlayacakmış.

Dünyaca ünlü DJ'leri getirip İbiza'nın tüm güzel kızlarını davet ettiği yatının üst güvertesini diskoya çeviren Sezai Taşkent, bu yaz da gözde tatil beldesinde adından söz ettirecek gibi görünüyor. 
Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde