1.5 saat süren Yıldırım-Kılıçdaroğlu zirvesinden tek cümlelik açıklama

1.5 saat süren Yıldırım-Kılıçdaroğlu zirvesinden tek cümlelik açıklama

Başbakan Binali Yıldırım TBMM'deki makamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Yıldırım kısa bir açıklama yaptı.

1.5 saat süren Yıldırım-Kılıçdaroğlu zirvesinden tek cümlelik açıklama
16px
24px
17.10.2017 17:17
ABONE OLgoogle

Bir buçuk saat süren görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım, “Sayın Kılıçdaroğlu’yla memleket meselelerini konuştuk. Hem iç hem dış meselelerle ilgili. Gündemdeki konular hakkında değerlendirme yaptık” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kabul etti.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM’de bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun talebi üzerine gerçekleşen görüşme, saat 14.32'de başlamıştı.

Saat 16.00'da sona eren görüşmede, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Levent Gök, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır da hazır bulundu. AK Parti tarafında ise Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yer aldı.

Başbakan Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. İki ismin basın mensuplarına poz vermesinin ardından görüşmeye geçildi.

"Sayın Kılıçdaroğlu ile memleketin meselelerini konuştuk"

Yaklaşık 1,5 saat süren basına kapalı görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Başbakan Yıldırım, "CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile memleketin meselelerini konuştuk. Hem iç hem de dış politikayla ilgili gündemdeki konular hakkında değerlendirme yaptık." dedi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise "Sayın Başbakan ile Türkiye'nin pek çok sorununu görüşme imkanımız oldu. Sayın Başbakan belli konularda bilgi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde