'Yurtdışına kaçtı' denilen Bilal Erdoğan nerede?

'Yurtdışına kaçtı' denilen Bilal Erdoğan nerede?

Hakkında gözaltı kararı bulunduğu iddia edilen Bilal Erdoğan'ın nerede olduğu ise büyük merak konusu...

'Yurtdışına kaçtı' denilen Bilal Erdoğan nerede?
16px
24px
27.12.2013 05:41
ABONE OLgoogle

Türkiye'yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu istifaları ve kabine değişikliğini beraberinde getirdi. Kamuoyunda büyük tepki sürerken, operasyonda ikinci dalganın başlayacağı söyleniyor. Hakkında gözaltı kararı bulunduğu iddia edilen Bilal Erdoğan'ın nerede olduğu ise büyük merak konusu...

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda ikinci dalganın başlayacağı ve gözaltına alınacak isimler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da bulunduğu iddia ediliyor.

Bazı internet sitelerinde ise Başbakan Erdoğan'ın oğlunun Türkiye'yi terk ettiği bilgisi yer aldı. Hakkında gözaltı kararı olduğu ileri sürülen Bilal Erdoğan'ın, Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki ikematgahında olduğu öğrenildi.

Bilal Erdoğan, Türkiye'yi sarsan büyük rüşvet operasyonu kapsamında emniyetin teknik-fiziki takibine takılan ve tutuklanan işadamlarının kuryeler aracılığıyla milyonlarca lira aktardığı iddia edilen TÜRGEV'in yönetiminde bulunuyor.

Cumhuriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde