'Pişman olduk diyenlerle ilgili tereddütlerimiz var'

'Pişman olduk diyenlerle ilgili tereddütlerimiz var'

Erdoğan, FETÖ'ye destek verenleri sert bir dille uyardı.

'Pişman olduk diyenlerle ilgili tereddütlerimiz var'
16px
24px
03.08.2016 15:49
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Erdoğan ,“15 Temmuz Darbe Girişimi ve Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi” konulu Din Şûrası'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,“15 Temmuz Darbe Girişimi ve Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi” konulu Din Şûrası'nda FETÖ'ye destek verenleri sert bir dille uyardı. Erdoğan, "Şu saatten sonra Pensilvanya'daki şarlatanın, teröristbaşının hezeyanlarına kulak vermeye devam eden herkes, başına gelecekleri peşinen kabul etmiş demektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle: 

- (Fetullahçı Terör Örgütü) Hala inanmayanların olduğunu da biliyorum. Hala maalesef 'bakıyor ama görmüyor' olanların olduğunu da biliyorum. Bu noktadan sonra artık şüphe dönemi bitti, mücadele dönemi başladı.

- Şayet, 17-25 Aralık sonrasında aldığımız önlemler olmasaydı, özellikle yargıda aldığımız önlemler olmasaydı bu darbe girişimi muhtemelen sadece Silahlı Kuvveler içindeki bir grup silahlı teröristin değil, polisiyle, yargısıyla, bürokrasinin diğer unsurlarının katılımıyla çok daha büyük bir tehdit olarak karşımıza çıkacaktı. Her şeye rağmen, bu hain örgütün gerçek yüzünü çok daha önceden ortaya dökmemiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Bundan dolayı hem Rabbimize hem de milletimize verecek hesabımız olduğunu biliyorum. Rabbim de milletim de bizi affetsin.

- Bu salondan ilan ediyorum. Şu saatten sonra Pensilvanya'daki şarlatanın, teröristbaşının hezeyanlarına kulak vermeye devam eden herkes, başına gelecekleri peşinen kabul etmiş demektir.

- (Fetullahçı Terör Örgütü) Bundan sonra her anlamda mücadele dönemidir, her anlamda hesap sorma dönemidir. Bu yapının mayasında ikiyüzlülük olduğu için, 'pişman olduklarını' söyleyenler konusunda ciddi tereddütlerimiz var.

- 48 saat içinde yeni görevlendirmelerle Jandarma Teşkilatı'ndakiler çalışmaya başlayacak
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde