'Okçu Bilal' bu kez maratonda

'Okçu Bilal' bu kez maratonda

Yolsuzluk operasyonunda ses kayıtları iddiasıyla gündeme gelen Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da Maratona katılan isimler arasındaydı

'Okçu Bilal' bu kez maratonda
16px
24px
17.11.2014 07:52
ABONE OLgoogle
Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu dün koşuldu. Maraton yarışını erkeklerde Faslı atlet Hafid Chani, kadınlarda ise EtiyBilalopyalı Amane Gobena kazandı. Renkli görüntülerin yaşandığ Halk Yürüyüşü'ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da katıldı.

36. İstanbul Maratonu'nda erkeklerde Faslı atlet Hafid Chani birinci oldu. 42 kilometre 195 metrelik maratonda Faslı atlet Hafid Chani, 2.11.53'lük derecesiyle ilk sırayı elde etti. Maratonda ilk kez Faslı bir sporcu birinciliğe ulaştı. Yarışta, Etiyopyalı Gebo Burka 2.12.23 ile ikinciliği, Kenyalı Michael Kiprop ise 2.12.39'lik derecesiyle üçüncülüğü elde etti.

BİLAL ERDOĞAN MARATONDA

17 ve 25 Aralık Yolsuzluk operasyonunda ses kayıtları iddiasıyla gündeme gelen Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da Maratona katılan isimler arasındaydı. Korumaları Bilal Erdoğan'ı adım adım takip etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde