'Ersin Özince örgüt lideri' haberlerine İş Bankası'ndan yanıt

'Ersin Özince örgüt lideri' haberlerine İş Bankası'ndan yanıt

Bugün bazı basın organlarında yer alan İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince ile ilgili habere İş Bankası'ndan yanıt geldi

'Ersin Özince örgüt lideri' haberlerine İş Bankası'ndan yanıt
16px
24px
17.03.2016 13:25
ABONE OLgoogle
Bugün Sabah ve Star gazetelerinde yer alan bir habere İş Bankası'ndan yanıt geldi.

Örgüt liderliğinden 23 yıl hapis istemi

Haberde, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a akaryakıt kaçakçılığı örgüt liderliği ve diğer suçlardan 23 yıla kadar hapis cezası istendiği ve 47 şüpheli arasında İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin de ismi geçtiği iddia edildi. Bu haberin ardından bankadan bu açıklama geldi.

İşte İş Bankası'ndan yapılan o açıklama;

Bugün bazı basın organlarında yer alan haberlerde, Bankamızın POAŞ'ta hissedar olduğu 2001-2005 dönemini de içeren 2001-2007 yılları arasında POAŞ yönetim kurulunda görev yapmış olan üyeler ile bazı üst düzey yöneticiler hakkında POAŞ'ın akaryakıt ithalat işlemlerinin bir bölümüne ilişkin olarak bir iddianame hazırlandığı ve dava açılması talebinde bulunulduğu bilgisine yer verilmiştir. Söz konusu haberlerde, Yönetim Kurulu Başkanımız ve belirtilen dönemde POAŞ yönetim kurulunda görev almış olan bazı üst düzey yöneticilerimizin isimleri de yer almaktadır.

Örgüt liderliğinden 23 yıl hapis istemi
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde