'Erdoğan'a yakın 283 kişinin ABD'ye girişi yasaklanabilir'

'Erdoğan'a yakın 283 kişinin ABD'ye girişi yasaklanabilir'

Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın 283 kişinin ABD'ye girişinin yasaklanabileceğini iddia etti. Çiçek, iş dünyasından bazı isimlerin bu iddiayı doğruladığını söyledi.

'Erdoğan'a yakın 283 kişinin ABD'ye girişi yasaklanabilir'
16px
24px
13.10.2017 04:38
ABONE OLgoogle

Hükümete yakın gazetecilerden Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın 283 kişinin ABD'ye girişinin yasaklanabileceğini iddia etti. Çiçek, iş dünyasından bazı isimlerin bu iddiayı doğruladığını söyledi.

Hükümete yakınlığıyla bilinen gazeteci Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olan 283 kişinin ABD’ye girişinin yasaklanabileceğini öne sürdü. Çiçek, yasak getirilebilecek kişiler arasında eski bakanların da olabileceğini iddia etti.

Çiçek, CNN Türk’te katıldığı Gece Görüşü programında, Türkiye ve ABD arasında, ABD Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz’un tutuklanmasıyla yaşanan gerginliği değerlendirdi. Çiçek, Erdoğan’a yakın olan ve içinde bazı eski bakanların da olduğu 283 kişinin ABD’ye girişinin yasaklanabileceğini söyledi.

Çiçek, iş dünyasından da bazı insanlara bu liste iddiasını sorduğunu ve “Ne yazık ki doğru” dediklerini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde