'Bitaksi'ci terörü saniye saniye kamerada!

'Bitaksi'ci terörü saniye saniye kamerada!

İstanbul'da Bitaksi uygulamasıyla çağrılan taksi sürücüsünün yaşattığı dehşetin görüntüleri ortaya çıktı.

'Bitaksi'ci terörü saniye saniye kamerada!
16px
24px
30.03.2017 12:01
ABONE OLgoogle

Kamera görüntülerinde, seyir halindeki taksinin ön sağ ve sol arka kapıları yarı vaziyette açık şekilde taksi durağının önününde duruyor ve ardından taksi şoför müşterilere saldırıyor.

İnternette taksiciler ve yolcuları buluşturan popüler ulaşım uygulaması 'BiTaksi' üzerinden hizmet alan çiftin başına gelen olayların görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Bakırköy'de geçtiğimiz hafta yaşandı. Bindikleri taksideki sürücü Barış K.'nın trafikte kavga ettiğini gören çift, durumu BiTaksi uygulamasına yorum olarak bildirdi.

BiTaksi'de şok olay! İstanbul'un göbeğinde dehşet taksisi

Olaydan bir hafta sonra yeniden BiTaksi uygulamasıyla taksi çağıran J.R. ve arkadaşı O.D., şikayet ettikleri Barış K. isimli şoförün taksisine bindi.

İddiaya göre genç çifti tehdit eden sürücü, "Bir haftadır sizi takip ediyorum, yeniden (taksi) çağırmanızı bekledim. Bugün çağırdınız, uygulamadan sizi gördüm ve hemen geldim. Bu araçtan inemezsiniz, sizi öldüreceğim" dedi. Aracı taksi durağına çeken şoför, çifti darp etti.

Takside yaşanan dehşetin görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde seyir halindeki taksi, ön sağ ve sol arka kapıları açık vaziyette Bakırköy'deki taksi durağına yanaşıyor. Aracından inen Barış K., O.D.'yi yumruklamaya başlıyor. Çevredeki taksiciler araya girerek kavgayı ayırıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde