'4.5 Milyon Dolar dolandırıldım' demişti, flaş karar

'4.5 Milyon Dolar dolandırıldım' demişti, flaş karar

Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyla gözaltında alınan Ümit A., ile Sinan S.,

'4.5 Milyon Dolar dolandırıldım' demişti, flaş karar
16px
24px
18.05.2017 04:35
ABONE OLgoogle

Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyla gözaltında alınan Ümit A., ile Sinan S., savcılık sorgularının ardından, "Dolandırıcılık" ve "Yağmaya teşebbüs" suçlamalarından sevk edildikleri nöbetçi hakimlik tarafından serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında davul zurnayla karşılanan Ümit A., “Meyve veren ağaç taşlanır. Van der Wiel’in yaptığı hareket çok çirkin” dedi.   

Futbolcu Van der Wiel’i dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan Ümit A., ile Sinan S. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından bugün sevk edildikleri savcılık tarafından "Dolandırıcılık" ve "Yağmaya teşebbüs" suçlamalarından tutuklanmaları talep edilmişti.

Fenerbahçeli futbolcu 4,5 milyon dolar dolandırıldı

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, ifadelerini aldığı Ümit A., ile Sinan S.’nin serbest bırakılmalarına karar verdi.

ÜMİT A.: “VAN DER WİEL’İN YAPTIĞI HAREKET ÇOK ÇİRKİN”

Her iki şüpheli hakkında da adli kontrol tedbiri uygulandığı öğrenildi.  

Kararın ardından adliyeden çıkan Ümit A. ve Sinan S.'yi sevenleri, Çağlayan Meydanı’nda davul zurnayla karşıladı.

Şok iddia: Üç ünlü futbolcu ve iki kulüp daha dolandırılmış

Annesiyle birlikte basın mensuplarına açıklama yapan Ümit A., “Meyve veren ağaç taşlanır. Yaptığımız işler belli. Dünya yıldızlarıyla çalıştığımız belli. Bazı sebeplerden dolayı bazı işler bu ülkede erteleniyorsa buna herkes saygı duyacak. Van der Wiel’in yaptığı hareket çok çirkin” ifadelerini kullandı. 

Ümit A., başka ünlü isimleri de mağdur ettiği iddialarına ilişkin, “Bugün Kazım Kazım da bir paylaşım yaptı. Bu olay neden bugün ortaya çıktı. Van der Wiel’in hem Fenerbahçe’ye hem de Türkiye’ye yaptığı bir hareket. Çünkü kendisi Fenerbahçe’de oynayamadığı için ticarete yöneldi. Bunun bir hamlesiydi. Ben onun ne olduğunu, ne yaptığını çok iyi biliyorum. İşimize devam edeceğiz. Yaptığımız işler ortada. Bunun da herkese ders olması lazım. İnsanlar duyduklarına değil gördüklerine inansınlar. Öyle olsam dünya yıldızlarıyla iş yapar mıyım? Rakamlar da yaptığımız işler de büyük. 7 senedir bu işi yapıyoruz. Kimseyi dolandırmadık” dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde